Kako poslujemo?

Najlakši način da prodate vaš kamion

Ako ste u situaciji da razmižljate o prodaji vašeg vozila, sigurno se pitate i ko nudi najbolje uslove za otkup kamiona. Sasvim logično, jer tržište za otkup kamiona nije tako razvijeno kao kada je otkup automobila u pitanju.

Zato smo usvojili najbolje iz velikog iskustva sa otkupom automobila i primenili ga na otkup kamiona sa odlukom da ovu delatnost podignemo na nivo koji joj pripada.

Kamion je ozbiljno vozilo koje ima ozbiljnu vrednost i smatramo da se i sa otkupom kamiona mora postupati ozbiljno. Korak po korak, do dogovora na obostrano zadovoljstvo.

Zadovoljni prodavci – uspešan otkup kamiona

Mi nismo ništa postigli ako prodavac kamiona ode od nas nezadovoljan ponudom. Kamiondžije se dobro znaju među sobom i onda se desi sledeće: dobar glas se daleko čuje, a loš još dalje. Nećemo da rizikujemo i da tek tako blatimo naše ime nedostojnim ponudama. A prilikom otkupa kamiona sve je u ponudi. Zato, pre svega, slušamo šta vi imate da kažete, koliko tražite, a zatim stupaju naši majstori i agenti, da svi zajedno dođemo do prave cene kamiona.

Novac dobijate na ruke, i to iznos koji ne biste mogli dobiti na drugom mestu.

Laka saradnja za brz otkup vašeg polovnog kamiona

Dolazimo na poziv i odgovaramo na sve poruke u najbržem roku. Možete na našu mejl adresu poslati osnovne podatke o kamionu: godinu proizvodnje, pređenu kilometražu, proizvođača vašeg kamiona zajedno sa slikama ako ih imate, i mi ćemo vam poslati okvirnu ponudu. Međutim, to je tek početak saradnje, jer se najbolji uvid dobija na licu mesta.

Zato je najbolje da nas pozovete kako bismo dogovorili sastanak. Dolazimo na mesto koje vi izaberete u najbržem roku, da pogledamo, procenimo, porazgovaramo i sklopimo posao. Rešavamo sve probleme oko transporta vozila koja nisu u voznom stanju, kao i administrativne poslove oko papira i radimo to krajnje profesionalno.

Uverite se da je poslovanje sa nama pravo zadovoljstvo. Zamenite svoj stari kamion za dobru cifru i sa pokrićem planirajte šta dalje. A mi ćemo i u budućnosti biti tu za vas!