Otkup havarisanih kamiona

Svi znamo da su kamioni superiorni na drumu. Stabilne i jake, retko ih zadesi nesreća u kojoj izvuku deblji kraj. Međutim, prosečan kamion provede mnogo više vremena na putevima od manjih vozila i zato je verovatnoća da dođe do nepopravljivog oštećenja veća. Ako se to desi, budite srećni što niste povređeni i ne brinite o svom kamionu jer mi vršimo i otkup havarisanih kamiona po odličnim cenama.

Najbrži otkup havarisanih kamiona

Kamioni se ne kupuju da bi stajali u garaži, a na putevima je sve moguće. Kada majstori priznaju da su nemoćni bez obzira na to koliko ste spremni da uložite, očigledno je da vašem kamionu nema spasa. To ipak ne znači da treba da ga parkirate na sred puta i odete očajni sa ogromnim gubitkom. I havarisani kamioni imaju svoju cenu. Mi umemo da je prepoznamo.

Nalazite se na sajtu agencije koja vrši otkup polovnih i havarisanih kamiona po najboljim uslovima. Procenjujemo vrednost neoštećenih delova vašeg kamiona na najkorektniji način i bez sumnje plaćamo najbolje čak i one delove koji su pretrpeli najveća oštećenja.

Ne oklevajte i ne gubite vreme. Sa nama se posao sklapa lako i brzo. Uštedite vreme, dajte svoj havarisani kamion na otkup za najbolju cenu.

Otkup kamiona na kilo

Možda bi bilo bolje reći: otkup kamiona na tone. Vi najbolje znate da ne postoji toliko star, havarisan i neupotrebljiv kamion koji se ne može prodati. Pa makar i kao staro gvožđe. Budite sigurni da ne bacate novac. Pozovite nas da besplatno procenimo da li je vaš kamion još uvek upotrebljiv, od dela do dela, temeljno. A onda se možemo razići, ali i sklopiti svaku vrstu posla.

Otkupićemo delove vašeg kamiona kao nezavisne jedinice po realnoj ceni, a ostatak ćemo otkupiti na kilo i iskoristiti za reciklažu. Tako ćete biti sigurni da ste uzeli maksimalnu novčanu svotu za pravu vrednost vašeg polovnog kamiona.

I što je najbolje od svega, ne morate da se pomerite sa mesta. Dolazimo na vašu adresu ili bilo koje drugo mesto koje odaberete. Troškove transporta i sve fizičke poslove preuzimamo mi. Otkup kamiona za reciklažu tako postaje najjednostavnija stvar.

Pozovite nas. Uverite se i sami i zaradite na svom starom kamionu koji više ne može da zarađuje za vas.