Otkup polovnih kamiona

Iznenadićete se koliko je otkup polovnih kamiona sa nama prosta stvar!

Koliko god da je vaš polovni kamion velik, njegov otkup sa nama će biti laka stvar. Postoje tri dobra razloga za to: igramo pošteno, imamo iskustvo i volimo svoj posao.

Evo koje je najbolje mesto za otkup starih kamiona

Iako je starost kamiona relativna stvar, svima je jasna razlika između starog drumskog vuka iza kojeg su godine iskustva i nove snage na putu. Kamiondžije su posebna vrsta ljudi: ako ne mogu da se zakunu u svoj kamion, neće ni da pođu na put. Zato im je i teško da priznaju da je njihovom kamionu istekao vek. Ali svaki kamion dočeka taj trenutak kada je zreo za otkup.

To ne znači da vaš kamion više nema nikakvu vrednost – to samo znači da ne može da obavlja posao za koji vam je potreban. Mi otkup kamiona vršimo uzimajući u obzir sve faktore, a tako i plaćamo. Naša ponuda će vas uveriti da, iako je vreme da krenete dalje, vaš kamion još uvek vredi. Pozovite nas da se dogovorimo o svemu.

Pogledajte koje vrste kamiona otkupljujemo

Vaš polovni kamion je postao previše zahtevan? Traži stalne provere ispravnosti, troši previše vašeg novca na popravke? Uvek dođe taj trenutak kada je isplativije napraviti korak napred.

Ako vam je potreban novi kamion, to ne znači da sa starim više ništa ne možete da učinite. Mi ćemo ga otkupiti od vas i dobićete dobru novčanu osnovu da sakupite sredstva za novi kamion.

Kakav god kamion da vozite, mi smo spremni na njegov otkup. Može to biti teškaš koji je prevalio hiljade i hiljade kilometara ili manji kamion koji se uglavno kretao u okolini grada. Svaki polovni kamion ima svoju cenu i svoju vrednost. Vaš veliki FAP ili Mercedes, vaš skromniji TAM ili Zastava, mogli su vam služiti za različite namene. Ali i prevoznici nameštaja i transporteri stoke ili uglja kod nas mogu dati svoj kamion na otkup. Isto tako, bilo da je vaš kamion putovao samo po Srbiji ili je prevalio celu Evropu i pola Azije, on kog nas ima najbolju cenu.

Nema razloga za brigu i strepnju da će vaš posao propasti jer vas kamion izdaje. Vršimo otkup kamiona svih veličina i proizvođača: Raba, Mercedes, FAP, Volvo, Scania, DAF, MAN, Iveco, Reno Magnum, Citroen, Daewoo, Doge, Dongfeng i sve ostale. (Oprostite ako smo zaboravili baš vašeg proizvođača – pozovite nas da nas podsetite i na njega).

Isto tako, otkupljujemo sve vrste kamiona: tegljače, utovarivače, grebere, kipere, sandučare, buldožere, bagere točkaše, kamione do 3,5 tona i kamione preko 3,5 tona, ali i velike kamione od preko 7,5 tona po najboljim cenama.

Otkup polovnih prikolica

Ne otkupljujemo samo kamione već i sve vrste kamionskih i drugih prikolica. Otkup polovnih prikolica kod nas je jednako ozbljan posao kao i otkup kamiona, s tim što su stvari jednostavnije kada se otkupljuje ili prodaje prikolica – nema mnogo priče o kvalitetu motora, šasiji, osovinama. Sve je jasno i očigledno i vaša prikolica sa kojom ste obavili dragocen posao dobiće najboljeg kupca i najbolju cenu. Otkupljujemo sve vrste polovnih prikolica, od stočarki i drvarki do manjih prikolica za kombi vozila, automobile i traktore. Bilo da je vaša prikolica oštećena ili ste zbog razvoja posla u situaciji da sebi priuštite veću i noviju, javite nam se da vam obezbedimo kapital za vašu kupovinu i izvršimo otkup prikolice po najboljoj ceni koju možete da zamislite.

Sve formalnosti ostavite nama. Pozovite nas i nemojte gubiti vreme. Štaviše, iskoristite ga. Umesto da pregovarate sa desetinama neozbiljnih kupaca, zaradite za to vreme još novca. Kada vas i mi odlično isplatimo, ostaće samo da bez problema iskeširate za svoj novi kamion.